Lightbox A3

Lightbox A3

Hou je ervan om genoeg ruimte te hebben voor een leuke quote, handige notitie of to-do lijstje? Dan is een A3 lightbox het formaat dat je zoekt. Deze lightboxen zijn 30 centimeter hoog en 60 centimeter breed. Genoeg ruimte om lekker creatief een creatie te maken. Ook valt de lightbox beter op in vergelijking met bijvoorbeeld een A5 lightbox.

Uniek en persoonlijk

Een lightbox is een uniek en persoonlijk woonaccessoires die je overal in huis kan plaatsen. Het leuke eraan is dat je continu zelf de tekst kan veranderen. Ben je de huidige quote zat? Of kom je op internet een andere leuke quote tegen? Dan kan je hem eenvoudig en snel veranderen. Lekker creatief mixen en matchen met letters en symbolen. Om uiteindelijk jouw creatie te showen in je interieur.

Lightbox; waar in huis?

Zoals we hierboven zeiden kan je een lightbox overal in huis plaatsen. Het leuke aan een lightbox is dat je de tekst zelf kan aanpassen, waardoor je hem toepasselijk voor iedere ruimte kan maken. Hieronder wat inspiratie per ruimte in je woning.

  • Woonkamer quotes – “Koffie?”, “Wine not?”, “Do what you love”.
  • Gang quotes – “Welcome home”, “Home sweet home”.
  • Toilet quotes – “Get shit done”, “No selfies in the bathroom”, “Have a nice poop”.
  • Slaapkamer quotes – “Make today amazing”, “Stay in bed”, “Never stop dreaming”.
  • Babykamer quotes – “Dream big”, “Believe in magic”, “Sweet dreams”.

Ruim assortiment

Bij ons vind je een zeer uitgebreid assortiment aan lightboxen, zo is er altijd wel een lightbox te vinden dat bij jou past. In ons assortiment vind je onder andere lightboxen in A5, A4 en A3 formaat. Natuurlijk bieden wij ook lightbox letters aan, waardoor je altijd andere kleuren en formaten letters kan kopen. Vergeet ook de symbolen niet. Lightbox symbolen zorgen ervoor dat je lightbox nóg sprekender wordt!

Lightbox A3 kopen

Koop online een A3 lightbox kopen om een unieke en persoonlijke boodschap aan je interieur toe te voegen. Wees creatief en verzin zelf een persoonlijke en leuke quote voor bij jou in huis. Wist je trouwens dat een lightbox ook erg leuk is om als cadeau te geven? Je kan er een persoonlijke boodschap op zetten om vervolgens als cadeau te geven.