Lightbox A4

Lightbox A4

Lightboxen zijn verkrijgbaar in allerlei vormen, maten en kleuren. Toch is een A4 lightbox nog altijd het populairste formaat. Deze grootte is ideaal voor vrijwel ieder interieur en alle ruimtes in huis. A4 lightboxen hebben een breedte van 30 centimeter en een hoogte van 22 centimeter. Ondanks het kleine formaat heb je met deze lightboxen genoeg ruimte voor een leuke quote of notitie.

Oneindig mixen en matchen

Het leuke aan een lightbox is dat je oneindig kan mixen en matchen met letters en symbolen. Heerlijk creatief bezig zijn en continu een nieuwe tekst plaatsen zorgt ervoor dat je er niet op uitgekeken raakt. Ook ideaal is dat een lightbox gemakkelijk te verplaatsen is. Ben je erop uitgekeken in de woonkamer? Of is die vervangen voor een ander accessoire? Dan kan je hem bijvoorbeeld in de gang of in de slaapkamer zetten, eigenlijk staat het overal wel. Daarnaast kan je de tekst ook toepasselijk maken voor de ruimte waar je de box plaatst. In de slaapkamer de quote “Never stop dreaming”, waar in de gang een tekst als “Welcome home” leuk is. Wees creatief!

Lightbox letters A4

Ook voor een A4 lightbox vind je bij ons letters in allerlei kleuren en formaten. Zo heb je nog meer mogelijkheden om een unieke quote te plaatsen. Speel met de letters en symbolen om je tekst er zo mooi mogelijk uit te laten zien. Het is natuurlijk leuk om regelmatig de tekst op je lightbox te verander, daarom vind je op onze website veel inspiratie lightbox teksten.

Lightbox A4 kopen

Op Lightboxen.nl vind je een ruim assortiment aan lightboxen in verschillende formaten, waaronder A5, A4 en A3. Zo is er altijd wel een lightbox te vinden die optimaal past binnen de ruimte waar jij hem wilt hebben staan of hangen. Wij zijn zeer scherp geprijsd, waardoor we lightbox a4 goedkoop kunnen aanbieden.