Letterbox light

Letterbox light

Een letterbox light, oftewel lightbox, is de laatste tijd erg populair als woonaccessoire. Het leuke hiervan is dat je met de letters en symbolen continu zelf een nieuwe quote, tekst of notitie kan plaatsen op de lightbox. Zo heb je continu een nieuwe blikvanger in je interieur en wanneer je de tekst zat bent dan kan je hem zelf weer veranderen.

Lightboxen in verschillende maten

Lightboxen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zo is er voor iedere ruimte wel een passende lightbox te vinden. Lichtbakken zijn verkrijgbaar in de maten: A3, A4 en A5. Iedere maat heeft zijn eigen voordelen.

Lightboxen A3

A3 is een van de grotere maten voor lightboxen. Het grootste voordeel van dit formaat is dat je meer ruimte hebt voor je letters en symbolen. Je kan dus langere quotes, teksten of notities plaatsen. Deze grootte is ideaal voor een grote ruimte, bijvoorbeeld je woonkamer of slaapkamer.

Lightboxen A4

Lightboxen in A4 formaat zijn de standaard. Deze grootte past in vrijwel iedere ruimte en is iets subtieler dan het A3 formaat. Terwijl je nog wel genoeg ruimte hebt om een leuke quote of handige notitie te plaatsen

Lightboxen A5

Deze relatief kleine A5 lightboxen zijn lekker klein en subtiel, ideaal voor in een kleine ruimte of om bijvoorbeeld op de vensterbank of in de kast te zetten. Het enige nadeel van dit formaat is dat je weinig ruimte hebt voor de letters en symbolen.

Online letterbox light kopen

Online vind je de beste deals wat betreft lightboxen, wanneer je een lightbox wilt kopen kan dat gemakkelijk en snel via internet. Zo hoef je de deur niet meer uit en heb je meestal de volgende dag al een letterbox light in huis. Een lightbox kopen voor de beste prijs doe je op lightboxen.nl!