Lightbox goedkoop

Lightbox goedkoop

Wil je een goedkope lightbox kopen voor een extreem lage prijs? Dan zit je bij ons goed! Wij hanteren altijd scherpe prijzen, daarnaast hebben we ook nog verschillende aanbiedingen waardoor je nog goedkoper uit bent. Profiteer nu van onze lage prijzen!

Waarom een lightbox niet mag ontbreken in je interieur

Lightboxen zijn de laatste tijd erg populair. Hoe vaak kom je wel niet een lightbox tegen op Facebook, Instagram of Pinterest als je zoekt naar interieur inspiratie? Heel vaak. De trend is erg begrijpelijk. Wij hebben zelf ook ervaren hoe leuk het is om een lightbox te hebben in je interieur. Het is leuk om creatief met letters en symbolen een mooie quote te maken.

Verschillende maten

Lightboxen zijn verkrijgbaar in allerlei vormen, maten en kleuren. De meest populaire zijn de vierkante lightboxen in de maten A5, A4 en A3. Alle formaten hebben hun eigen voor- en nadelen. Het is dus belangrijk om je te bedenken waar je een lightbox in je woning wilt hebben. Op basis daarvan kan je het geschikte formaat uit kiezen. Een A5 is klein en subtiel, waar een A3 veel meer opvalt en meer ruimte nodig heeft. Ook kan je op de A5 alleen korte quotes plaatsen, waar je op een A3 meer tekst kwijt kan. De A4 zit er weer precies tussen in, misschien wel de beste optie? Dat laten we aan jou!

Lightbox letters & symbolen

De meeste lightboxen worden geleverd met een ruime hoeveelheid letters en soms symbolen. Echter is het mogelijk om extra letters en symbolen erbij te kopen. Zo heb je meer verschillende letters en symbolen, waardoor je kan variëren en en nog mooiere quotes kan maken.

Lightbox aanbieding

Profiteren van een extra lage prijs voor je lightbox? Bij ons vind je verschillende goedkope lightboxen, ook wel lichtbakken genoemd, in de aanbieding. Door de extra korting is een lightbox helemaal een koopje.