Lightbox kopen

Lightbox kopen

Mee met de trend van lightboxen? Een lightbox kopen kan gemakkelijk, voordelig en snel! Een lightbox is een echte sfeermaker in huis en het leuke ervan is dat je zelf creatief bezig kan zijn met de tekst die erop staat. Ben je de huidige quote of tekst zat? Dan kan je zelf een nieuwe bedenken of opzoeken op internet die je vervolgens kan plaatsen. Een lightbox is erg leuk binnen je woning, het zorgt ervoor dat je interieur uniek is en dat je continu iets nieuws kan plaatsen op de lightbox. Dit zorgt ervoor dat je interieur speels blijft en dat het niet verveeld.

Lightbox A4 kopen

Wil je een lightbox A4 kopen voor in je interieur of als cadeau voor iemand? Wij hebben een ruim assortiment aan A4 lightboxen. Deze lichtbakken zijn 22 centimeter hoog en 30 centimeter breed. Het ideale formaat voor een woonaccessoires dat in iedere ruimte tot zijn recht komt. Een leuke quote in de keuken? Of een handige notitie in de gang? Een A4 lightbox is het ideale formaat! Wil je toch een kleiner en subtieler formaat? Wij hebben ook A5 lightboxen te koop.

Lightbox A3 kopen

Het A3 formaat is net een stukje groter dan de A4 lightboxen. Zo zijn deze 30 centimeter hoog en 60 centimeter breed. Een A3 lightbox is ideaal voor als je de tekst, notitie of quote wat meer wilt laten opvallen in een grote ruimte. Een lightbox A3 kopen zorgt ervoor dat je genoeg ruimte hebt voor een wat langere quote of notitie. Ook is een to-do lijstje mogelijk op dit formaat. Tegenwoordig worden lichtbakken steeds vaker gebruikt door bedrijven. Wij zien dat vooral dit formaat populair is voor bedrijven. Hoe groter de boodschap, hoe meer bereik.

Lightbox letters kopen

Bij een lightbox horen natuurlijk letters om een tekst te plaatsen. Bij de meeste lightboxen worden er letters meegeleverd, maar het kan natuurlijk zijn dat je extra of andere letters wilt hebben. Ook is het mogelijk om symbolen en icons te bestellen, zo maak je jouw teksten nog sprekender en leuker! Online lightbox letters kopen is gemakkelijk, snel en goedkoop.